Є кілька чинників, які свідчать про те, що чоловік охолов до своєї обраниці. Всі ці ознаки ретельно відслідковані психологами.

Відсутність обіймів

Коли між людьми є тяжіння, їм хочеться торкатися один одного. Відсутність тактильного контакту - небезпечний симптом. Коли почуття притупляються, у чоловіка пропадає бажання торкатися до жінки.

Зневажливе ставлення

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Навіть коли пристрасть згасає, повага залишається сполучною ланкою. Тривожним "дзвіночком" може стати зневажливе ставлення з боку чоловіка. Коли любов минає, недоліки партнера починають дратувати.

Постійні недомовки

Коли в стосунках з'являються недомовки і чоловік навідріз відмовляється обговорювати свою точку зору і ставить обраницю перед фактом - це може свідчити про охолодження почуттів.

Відмова від інтимної близькості

Регулярна відмова чоловіка від інтимної близькості і стійке небажання любовних ігор - привід задуматися.

Байдужість

Чоловік відсторонюється, не приймає участі в житті обраниці. Жінка розуміє, що не отримує від нього ніякої віддачі.

Бажання втекти з дому

Коли минають почуття, чоловік намагається під будь-яким приводом піти з дому. Коли почуття охололи, пропозиція жінки скласти йому компанію він сприймає агресивно, дратується.

Бажання виправити зовнішність жінки

Багато чоловіків зізнаються, що, коли любов проходить, зовнішність жінки перестає запалювати і надихати. Не хочеться нею захоплюватися, милуватися. Але з'являється бажання "підігнати" під свій ідеал.

Самостійне прийняття важливих рішень

Якщо чоловік перестав радитися з обраницею і всі рішення приймає самостійно, покладаючись виключно на свої інтереси, це може свідчити про те, що його більше не хвилює думка жінки.

Постійне роздратування

Слова і вчинки обраниці дратують чоловіка, він усім незадоволений і хоче залишитися наодинці з собою.

пара свариться
пара свариться

Нагадаємо, лікарі заявили, що тривала відсутність інтиму завдає величезної шкоди здоров'ю людини.

Чоловік та жінка
Чоловік та жінка


Як повідомляв Знай.ua, часто на одні і ті ж речі представники сильної і слабкої статі дивляться під зовсім різними кутами, і фрази, які для жінок здаються абсолютно безневинними, для чоловіка можуть стати тривожним сигналом.

Також Знай.ua писав про те, що молодята Еллісон і Тейбор вирішили в день весілля влаштувати фотосесію у зоопарку штату Міннесота, США.