23 вересня в Мілані підійшов до кінця Тиждень моди, на якому свої колекції презентували такі бренди, як Giorgio Armani, Dolce & Gabbana і Roberto Cavalli.

Модельні новинки, як завжди, задовольнили найвишуканіші смаки. Славнозвісні бренди показали свої ексклюзиви. Модниці набралися вражень і готові були вирушати додому, як тут всіх збентежив вуличний бренд GCDS.

Справа в тому, що GCDS вирішив здивувати шанувальників високої моди, випустивши колекцію вбрання для рейв-вечірок, в числі яких були кислотні топіки, підтримують відразу троє грудей. Груди виявилася протезом, але команда фахівців з візуальних ефектів наклеїла його так натурально, що багато хто повірив і здивувалися, до чого призвели нові віяння в моді. Виглядає все це досить зухвало і багато хто відмовився це сприймати як новий стиль в моді.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відео з показу колекції, де симпатичні манекенниці з трьома молочними залозами йдуть по подіуму в головній столиці моди, розійшлося по інстаграму, викликавши широкий резонанс як серед звичайних користувачів соцмереж, так і серед завзятих шанувальників фешен-індустрії. У мережі навіть висловили думку, що це все схоже на героїню фільму "Згадати все". У стрічці трьохгруда марсіанка допомагає Арнольду Шварценеггеру вижити в нелюдських умовах.

Як виявилося, вишуканий вихід трьохгрудих красунь був задуманий як уявлення вигаданого майбутнього, де людське тіло вже не те, а світом правлять бренди і модельєри. Про це свідчили неонові вивіски "GCDS Corp — це твій єдиний Бог".

Як би там не було, а мода залишається модою! Не встигнеш озирнутися, а завтра вже хтось захоче вдягнути третю молочну залозу. А може, років через десять топи і блузи з третьої груддю увійдуть в повсякденний гардероб.

Читайте також на порталі "Знай.иа" топ зірок, які першими не посоромилися показати всі.

"Знай.иа" писав про відомих маникеньщицах: перестали приховувати: Шейк і Водянова продемонстували справжні відносини.