Якщо підійти до сексу з розумом і використовувати кілька простих порад, то можна вивести задоволення у ліжку на якісно новий рівень.

1. Не халтурте під час прелюдії

Дослідження голландських учених довело, що "наркотик любові" окситоцин допомагає зробити оргазм яскравіше. Тому обіймайтеся, цілуйтеся, не скупіться на ласки.

2. Відкладіть оргазм

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ви вже на фінішній прямій і думали, що ось він, момент істини? Не поспішайте, саме час згадати все самі анти-сексуальні картини, які вам довелося побачити в своєму житті, і зменшити запал.

3. Займіться фізичною активністю

Про цей пункт варто подбати заздалегідь. Лайфхак у тому, що фізичні навантаження допомагають жінкам значно підвищити вироблення тестостерону, а це працює на користь нашому лібідо.

4. Підвищіть градус

Перед тим, як зайнятися коханням, прийміть гарячу ванну.

5. Контролюйте дихання

Дихати потрібно повільно і глибоко. Це дозволить досягти більшої усвідомленості під час оргазму, а значить, зробити його яскравіше.

6. Випийте секс-тонік

Усе придумано до нас: підігрійте стакан молока і додайте дрібку шафрану. Тисячі років це поєднання вважається потужним афродизіаком: шафран, смак якого розкривається в теплому напої, як мінімум, не зашкодить на шляху до кращого оргазму в вашому житті.

7. Поміняйте батарейки в вібраторі

Ще одне гаряче дослідження довело, що жінки, які користуються вібраторами, досягають оргазму під час сексу з партнером частіше і швидше.

8. Слідкуйте за своїм циклом

В останні два дні менструального циклу тестостерон в організмі б'є всі рекорди, лібідо стає нестримним, груди і клітор - екстрачувствітельнимі.

9. Вивчіть анатомію

Як вияивлося, багато жінок не знають, як влаштований клітор. Тим, хто не здогадувався раніше про те, що зовнішній клітор - тільки верхівка айсберга, терміново потрібно заповнити цю прогалину. Бажано, разом з партнером: йому ж належить користуватися цим Лайфхак.

Нагадаємо, улюблена поза в сексі є у практично у кожного.

Як писав раніше Знай.ua, коли ми необережно відкриваємо комусь свою душу, люди частенько плюють туди та зникають.


Також Знай.ua писав про те, що астрологи стверджують, що жінок-інтелектуалок у світі не так вже й багато - все тому, що їхні розумові здібності безпосередньо залежать не від генетики, а від знака Зодіаку.