Сексуальна енергія жінки - джерело нашої життєвої сили і тонкий інструмент, який потребує обережного поводження. Про 10 заповідей сексуальної жінки читайте в матеріалі Clutch.

Сексуальність – це найбільший дар. Справжня Жінка знає, що сексуальна енергія – це потужна сила, яка живе в ній. Вона не живе стереотипами про те, що секс - це щось брудне.

Сексуальне чарівність Справжньої Жінки зароджується в глибинному прийняття свого тіла. Справжня жінка любить своє тіло таким, яке воно є і вважає його сексуальним незважаючи ні на що.

Справжня Жінка знаходиться в чуттєвих відносинах з навколишнім світом. Вона щиро захоплюється світом навколо і намагається оточити себе гарними речами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сексуальне самовідчуття – це внутрішній стан Цієї Жінки. Вона поводить себе природно і привертає увагу своїм внутрішнім станом, завдяки якому світиться зсередини.

Енергетичний жіночий центр знаходиться в матці. Справжня жінка вміє перемикатися з думок на почуття. Вона відчуває свою матку як улюблену коштовність.

Справжня Жінка завжди в тонусі. Справжній жінці важливе ставлення від партнера, а не сам факт його наявності. Є чоловік чи ні - вона все одно відчуває себе сексуальною.

Сексуальні фантазії – це область внутрішньої творчості. Справжня Жінка любить свої сексуальні фантазії, плекає і розвиває їх, немов пише свої внутрішні розповіді або знімає своє таємне кіно.

Оточуючі її люди – сексуальні і красиві. Справжня Жінка бачить красу і сексуальність в інших людях, щиро захоплюючись ними.

Секс – це бажане таїнство. Для Справжньої Жінки секс завжди бажаний. Вона не стане займатися ним якщо їй цього не хочеться.

Секс – це момент Любові і Свободи. Для цієї Жінки секс – засіб виразити свою любов, пристрасть і ніжність до чоловіка. Даруючи себе, вона насолоджується.

Нагадаємо, учені розвповіли який секс зробить з вас надлюдину.

Раніше Знай.ua повідомляв, 9 тем, які категорично не можна обговорювати з чоловіком.

Також Знай.ua писав, вчені розповіли, яким має бути ідеальне перше побачення.