Вчені Університету Квінсленда з'ясували, які люди найбільше зраджують своїм партнерам. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Ні для кого не секрет, що кожні стосунки унікальні, тим не менше у людей, які найбільш схильні до зрад, є деякі вирішальні особливості.

Дослідження вчених Університету Квінсленда визначило наступні фактори, які впливають на те, що партнер не може залишатися вірним своїй половинці, навіть якщо любить її всім серцем.

1 фактор: імпульсивність

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згідно з висновками, опублікованими в Британському журналі психології, імпульсивні люди найчастіше зраджують своїм партнерам. Вся справа в тому, що вони не завжди ретельно обдумають свої дії і можуть піддатися миттєвому імпульсу коли, приміром, посваряться зі своєю половинкою.

2 фактор: кількість статевих партнерів у минулому

Чим більше у людини було сексуальних партнерів, тим більше вона схильна до зради. Це пояснюється тим, що полігамні люди більш схильні шукати нових відчуттів в любовних пригодах і не завжди можуть зв'язати себе узами шлюбу.

Основні причини зрад

Також дослідження виявило, що головними причинами зрад є почуття відстороненості від партнера і низька задоволеність стосунками. Також дослідники назвали досить неочевидну річ: на їхню думку тривалість відносин ніяк не впливає на те, чи можлива між партнерами зрада.

пара
пара

Нагадаємо, в сучасному світі нікого вже не здивуєш такою формою відносин, як "секс по дружбі". Адже зовсім не обов'язково обтяжувати себе всіма жахами серйозних стосунків якщо хочеться просто іноді отримувати задоволення. Читайте про головні правила "сексу по дружбі".

Раніше Знай.ua повідомляв, коли ви зустрінете любов відповідно до знаку Зодіаку.

Також Знай.ua писав, романтична казка, яку дарують стосунки на перших порах, може легко закінчитися, якщо не знати, як поводитися з чоловіком, щоб відчувати себе щасливою і надалі. Читайте про головні поради щасливих серйозних стосунків.