У сучасному світі нікого вже не здивуєш такою формою стосунків, як "секс по дружбі". Адже зовсім не обов'язково обтяжувати себе всіма жахами серйозних стосунків якщо хочеться просто іноді отримувати задоволення. Зрештою, такі відносини згодом можуть перерости у щось серйозне. Ось звід найголовніших правил "сексу по дружбі":

1. Пливіть за течією

пара
пара

Не намагайтесь контролювати течію і не давайте робити це йому. Якщо він намагається встановити правила чи обмеження – припиняйте ці відносини або натякніть йому, що він перегинає палицю.

2. Не ставте лімітів

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Будьте з ним такою ж лагідною і ніжною, як і зі своїми рідними. Якщо він до вас холодний, то поговоріть з ним і поясніть, що ви не якісь секс-ляльки, а люди. Секс по дружбі - це така форма стосунків, яка повинна приносити тепло і позитивні емоції.

3. Не дозволяйте своєму житті обертатися навколо нього

пара
пара

Ви з вашим партнером не пара, тому можете вести звичний спосіб життя. Ви можете також фліртувати з іншими і проводити час з друзями. Не допускайте того, що стосунки з "другом для сексу" стануть вашою єдиною втіхою в житті.

4. Плануйте зустрічі

Те, що ви друзі по сексу не означає, що ви повинні займатися тільки сексом. Головне, щоб вам було цікаво разом. Переконайтеся, що разом ви отримуєте задоволення, адже саме для цього такі відносини і створювалися.

5. Вам повинно бути легко в спілкуванні і круто в ліжку

Пара
Пара

Як тільки з'являються ревнощі і непорозуміння варто все припинити. Плюс "сексу по дружбі" у задоволенні без зобов'язань. Пам'ятайте, що відносини для сексу потрібна людина, з якою вам буде добре і комфортно як з другом.

Нагадаємо, вчені порівняли уявлення американців і британців про сексуальну активність оточуючих і прийшли до несподіваних висновків.

Раніше Знай.ua повідомляв, науковці проанализировали, яка поза з Камасутри найбільше підходить жінкам і чому.

Також Знай.ua писав, 9 способів посилити оргазм.