Навіть якщо ви справжня струняшка, є ризик зіпсувати фігуру неправильно підібраним одягом. Якщо ти не хочеш виглядати на пару розмірів більше, читай в матеріалі Clutch про одяг, який візуально додає ваги.

Великі принти, клітка і смужка

Це не обначає, що потрібно повністю відмовитися від такого одягу, просто не варто вибирати занадто великі варіанти.

Якщо ти вибираєш принт, простеж, щоб великі деталі не потрапляли на проблемні місця твоєї фігури. З смужкою діє інше правило: краще вибирати вертикальний варіант, який візуально витягне фігуру. Дрібна смужка з рівномірно розставленим малюнком тобі теж не завадить. Просто скомбінуй її з вузькою спідницею або джинсами, які сидять на тобі ідеально. Накинь зверху піджак або кардиган і все – твій "смугастий образ" буде виглядати ідеально.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Блиск

Речі з перламутрових або атласних тканин можуть додати пару-трійку кілограм. Блискучі тканини відбивають світло, тому можуть привертати увагу оточуючих на неідеальні частини твоєї фігури.

Подумай над цим перед тим, як надягати щось блискуче і постарайся підібрати річ, яка буде робити акцент на твоїх достоїнства. Наприклад: в тебе гарні груди, але не ідеальні стегна, тоді одягай вузьку спідницю темного кольору і доповни сорочкою з атласної тканини.

Багато деталей

Величезна кількість кишень, рюші і волани – все це може зробити тебе візуально більшою. Якщо ти схильна до повноти, краще вибирай більш аскетичні образи, без перебільшення деталей. Варто звернути увагу на правила стилю і залишити деталі тільки в одній частині образу. Наприклад, прості джинси поєднати з яскравою блузою.

Нагадаємо, в Україні набирає обертів новий вид послуг – одяг напрокат. Якщо раніше це були вечірні або весільні сукні, які орендують вже давно, то зараз мова йде про повсякденні речі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, 5 простих способів правильно вибрати рюкзак.

Також "Знай.ua" писав, які дивні тренди з 70-х повернулися в моду зараз.