Відомий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне виклав у мережу перші фото зі знімального майданчика, де працюють над фільмом "Рембо 5: Остання кров". Створення картини почалося у вересні, а вихід запланований на 2019 рік.

Актор поділився першими фотографіями на своїй сторінці у Instagram. Більше 10 років вірні фанати чекали на продовження історії про уславленого ветерана Джона Рембо, і ось, нарешті, дочекалися: залишилося зовсім небагато.

"Ось справжня берлога Рембо", - написав Сталлоне під першою фотографією, на якій він сидить в образі Рембо з ножем у руках і оточений різним вогнепальною зброєю.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також нещодавно з'ясувалося, що на роль головного героя обрали іспанського актора Серхіо Періс-Менчета, який отримав популярність після виходу таких серіалів як "Міністерство часу", "Снігопад", а також фільму "Саме життя".

Продюсуватиме картину Аві Лернер, за плечима якого четверта частина історії.

У п'ятому фільмі доньку одного з друзів Рембо, який працює на фермі, викрадають, і головний герой відправляється до Мексики. Як тільки Рембо перетинає кордон, він вступає у протистояння з одним з найжорстокіших картелів.

Перший фільм франшизи про ветерана війни у В'єтнамі під назвою "Рембо: Перша кров" вийшов в 1982 році, Сталлоне тоді було 36 років. Після цього вийшло ще три фільми в 1985, 1988 і 2008 роках.

Сильвестр Сталлоне показав красунь-доньок

Актор поділився з підписниками фотографіями вже зовсім дорослих дочок. Здається, найстарша тільки пішла в школу, а тут вже молодша її закінчує.

Нагадаємо, знаменита акторка, яка відома всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика.

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна українська співачка Ані Лорак проводила доньку в перший клас в одну з російських шкіл.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов ситком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили за життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але час йде і юні колись артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.