Відомий американський актор Сильвестр Сталлоне, який подарував світу чотири фільми про легендарного Рембо, розповів про початок зйомок п'ятої частини. Ветерана В'єтнамської війни Сталлоне грає ось вже 40 років.

Про це актор написав на своїй сторінці в Instagram.

"Приступаю скоро і дуже схвильований… Світ, можливо, змінюється, але не він. Ніщо не закінчено!", - написав він і прикріпив фото головного героя.

Трохи раніше на сторінках видання Deadline з'явилася інформація про те, що почати зйомки орієнтовно планують у вересні. Продюсуватиме картину Аві Лернер, за плечима якого четверта частина історії.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

У п'ятому фільмі доньку одного з друзів Рембо, який працює на фермі, викрадають, і головний герой відправляється до Мексики. Як тільки Рембо перетинає кордон, він вступає у протистояння з одним з найжорстокіших картелів.

Сильвестр Сталлоне показав красунь-доньок

Актор поділився з підписниками фотографіями вже зовсім дорослих дочок. Здається, найстарша тільки пішла в школу, а тут вже молодша її закінчує.

Перший фільм франшизи про ветерана війни у В'єтнамі під назвою "Рембо: Перша кров" вийшов в 1982 році, Сталлоне тоді було 36 років. Після цього вийшло ще три фільми в 1985, 1988 і 2008 роках.

Нагадаємо, знаменита акторка, яка відома всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика.

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна українська співачка Ані Лорак проводила доньку в перший клас в одну з російських шкіл.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що у вже далекому 2004 році на телеекрани вийшов ситком "Моя прекрасна няня". Глядачі стежили за життям сім'ї Шаталіних і няні Віки протягом майже п'яти років. Але час йде і юні колись артисти виросли і стали зовсім іншими людьми. І доля кожного склалося по-різному.