Винахідливість – приголомшлива якість людини, яка притаманне далеко не кожній. Особливо кмітливість допомагає у випадках, коли потрібно трохи перехитрити систему.

Однією з найпоширеніших проблем, як виявилося, для багатьох стало бажання непомітно пронести на фестиваль або в літак трохи алкоголю. І в разі, якщо офіційно правилами цього робити не можна, але ви знаєте, що нікому від цього гірше не буде, то можна взяти на замітку деякі з цих геніальних варіантів.

Так, можна перелити алкоголь в невелику пластикову пляшку, а потім загорнути її в лаваш, прикрасивши зеленню. З боку така конструкція буде виглядати як великий буріто або шаурма, а насправді ви будете насолоджуватися улюбленим напоєм і не боятися осуду з боку.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Одна дівчина навіть примудрилася на свій випускний пронести величезну флягу, просто видавши її за клатч.

Замість лаваша можна використовувати багет або батон, роблячи вигляд, що ви їсте фаллафель або ж хот-доги.

Проте в подорож такі рекомендації виявляться марними. Так, можна розлити трохи улюбленого напою в дорожні баночки для шампунів. Або ж наповнити ємності з-під ополіскувач для рота.

Не зовсім практичний лайфхак і не завжди можливе до виконання, але зате неймовірно ефектний і дуже корисний, якщо потрібно пронести пляшку через вхід. Просто приховати її у власних волоссі.

Нагадаємо, вейп виявився шкідливішим сигарети. Ароматизатори у складі погіршують функції організму.

Як повідомляв "Знай. ua", новий лайфхак Супрун добив українців. "Руйнівниця міфів" не зраджує своїм традиціям.

"Знай. ua" писав, що фітнес-лайфхак від Беара Ґріллза зробить з вас надлюдини. Тренування легендарного мандрівника не схожі на ті, що пропонують популярні фітнес-журнали.