Нова розробка гіперзвукових ракет, про які так голосно заявили в Росії, поки не приносить успіху

Ракета

Як повідомляє CNBC, зараз нова розробка просто зайшла в глухий кут. За висновками американської розвідки, у росіян поки немає компонентів, які б зробили техніку потужною.

При створенні "Авангарду" вони не можуть розраховувати на міцність вуглецевих волокон. Воно не оптимально з-за поганої теплового захисту. З-за перегріву стикаються з проблемою внутрішніх збоїв системи.


Наступні випробування ракет пройдуть в кінці наступного року. До цього часу інженери повинні будуть вирішити актуальну проблему.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Директор проекту ядерної інформації у Федерації американських вчених Ханс Крістенсен поділився, що над системою працювали досить довго, але вона дала збій. А ось в Пентагоні іншої думки. Вони впевнені в успіхах росіян і повідомляють, що незабаром вони покажуть всю міць на практиці.


Зазначимо, що після презентації нової розробки журналісти відразу ж знайшли кілька найважливіших недоробок. У всіх чотирьох запуски були проблеми, про які Путін має намір промовчав.


Цікаво, що 1 березня в Кремлі заявили про свої досягнення і Путін показав ролик з ракетою "Сармат". Тоді експерти вже запевняли, що нічого неймовірного в розробці немає. З чотирьох варіантів найбільш довгий політ був 2 хвилини, після чого ракета розбилася.

“Ми довго спостерігаємо за Росією… Нас не здивувала заява Путіна і народ США повинен знати, що ми абсолютно готові… Ці озброєння розробляють вже дуже давно. Наша політика в області ядерних озброєнь все це враховує”, – заявив тоді прес-секретар Пентагону Дана Уайт. Саме тому в США не бояться гучних заяв Росії і готові до будь-яких їх інноваціям, оскільки стежать за розвитком і беруть це на контроль.


Нагадаємо, раніше недолугих путінських "чепіг" раптово пошкодували в Британії.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Ляшко про повернення Росії в ПАРЄ: гроші не можуть бути важливіше принципів.


"Знай.uа" писав, поляки знайшли надсекретні ядерні бази.