Користувачі в соціальних мережах неодноразово ділилися містичними образами, які вдалося зафіксувати з допомогою Гугл-карт


За допомогою популярного сервісу людям вдавалося побачити таємничі образи, які викликають безліч питань.

Деякі з них дійсно шокують, інші – просто стають приводом пофантазувати. Google Maps підносить картинки, які дійсно змушують задуматися.


Так, можна виділити 10 найбільш тривожних знімків:

Незрозумілий вигляд біля одного з барів у Солт-Лейк-Сіті, США. В цей час в приміщенні не було відвідувачів, які стояли біля барної стійки. Така картина дійсно змушує поміряти в існування привидів. Якщо ви ще не замислилися над цим, йдемо вперед. Є ще цікаві знімки!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Образ демона на балконі, Франція. Можливо, після побаченого ви вирушите на балкон, щоб подивитися, чи немає у вас там нічого подібного.

Якийсь незрозумілі "вурдалак" зі штату Чіуауа. Він дивиться прямо на вас.

Маленька дитина перед будинком в Індіані, США. Образ нагадує маленьке дитя демонічного вигляду. Можливо, це привид померлої дитини, яка шукає забаву або своїх батьків.

Примарна пара, що гуляє по Квебеку, Канада. Це гості з минулого, які вирішили прогулятися по рідних вулицях. Нічого страшного, просто містика.

Обличчя примари, виставлена напоказ з вікна готелю Stuart Hotel в Ліверпулі, Англія. Щось цікаве здалося примарі.

Обличчя примарною жінки, яка дивиться з вікна колишньої в'язниці з похмурою історією, Мансфілд, Огайо.

Примарна дівчинка в 10-кімнатному будинку, який виставлений на продаж за низькою ціною, Массачусетс, США. Тут, найімовірніше, таїться сумна історія.

Дівчинка побачила на картах маленького хлопчика і розповіла матері, що тепер вони грають разом, Шотландія.

Привид померлої дитини, яка ховається за деревом на кладовищі в Техасі, США.

Нагадаємо, раніше в США за безцінь продали моторошне місто-"привид".


Як повідомляв портал "Знай.uа" привиди оточили фотографа в закинутому бункері: моторошні кадри.