В ефірі телеканалу The CW показали першу серію рімейка легендарного серіалу "Зачаровані". Цю подія почали активно обговорювати у соцмережах. Користувачі розділилися на два табори: одні скептично поставилися до перезапуску класики, інші ж оцінили ремейк по достоїнству.

Багато користувачів оцінили те, що події в "Зачарованих" йдуть в ногу з часом. Нових сестер-відьом зробили феміністками.

Інші ж вважають рішення творців відмовитися від оригінальної історії і створити абсолютно нових персонажів-сестер неправильним.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Замість улюблених Фібі, Пайпер, Прю і Пейдж в новій версії фільму з'являються Мейсі, Мел і Меггі. Відомо, що одна з сестер за сюжетом має бути лесбійкою, але поки що творці не розповіли, яка саме.

Старшу сестру грає Меделін Манток, середню - Мелоні Діас, а молодшу - Сара Джеффрі. Цей акторський склад не надто знайомий глядачам.

Оригінальні "Зачаровані" - американський серіал, який виходив на екранах з 1998 по 2006 рік. Він розповідає про трьох сестер, які є могутніми добрими відьмами. Вони використовують свої сили, щоб боротися зі злом.

Нагадаємо, актор Вігго Мортенсен, добре відомий по своїй ролі Арагорна в трилогії "Володар Кілець" дебютує як режисер з гей-драмою "Falling", що оповідає про стосунки старого батька зі своїм сином.

Раніше Знай.ua повідомляв, Джонні Депп сказав, що він "відчував себе погано" від того, що автор "Гаррі Поттера" Дж. К. Роулінг повинна була захищати його після того, як деякі фанати заперечували проти його участі у франшизі "Фантастичні тварини" з-за попередніх заяв про насильство в сім'ї.

Також Знай.ua писав, що буквально нещодавно відома американська компанія Walt Disney Studios презентувала перший тизер-трейлер довгоочікуваного фільму "Аладдін".