Фотографу вдалося зняти двох "примар", які обіймаються в абатстві Ревесбі в Лінкольнширі, Британія.

Рон Бауерс вважає, що його фотографія демонструє те, що любов триває після смерті. На думку чоловіка, йому вдалося зафіксувати привидів двох закоханих, бути може — Ромео і Джульєтти.

Чоловік розповів, що почув дивний шум, а після побачив темну постать. Спочатку йому здалося, що це одна людина, але потім він розгледів пару в обіймах.

Деталі зображення краще видно на негативі. Фотограф запевняє, що не піддавав знімок якій-небудь обробці.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, Інтернеті активно поширюється відео, на якому дівчина дивом уникає смерті. Хтось загадковий, що рухається з нелюдською швидкістю, рятує дівчину за секунду до того, як її вдарить автомобіль. Також швидко незнайомець зникає в темряві.

Відео зняла камера вуличного відеоспостереження, розташована за дорогою. На кадрах видно, що в 23:34 юна дівчина хоче перетнути дорогу, на якій практично немає машин.

Першу машину вона успішно обійшла, а друга раптово збільшила швидкість і, якщо б не герой-привид, трагедії уникнути не вдалося б.

Також ми писали, що гранітний пам'ятник у вигляді iPhone 6 заввишки з людський зріст помітили на міському кладовищі в російській Уфі. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

Наголошується, що незвичайний обеліск з точністю до деталей повторює гаджет. Зокрема, на шматку граніту на боці вирізьблено кнопки регулятора гучності, на задній панелі — камера, ліхтарик, назва бренду і "яблучний" логотип. На фасаді, "передньої панелі, розташований портрет покійної молодої дівчини. В основанні скульптури зображений QR-код.

Нагадаємо, привиди оточили фотографа в закинутому бункері.

Як раніше повідомляв Знай.uа, корабель-привид злякав навіть бувалих спецназівців.

Також портал Знай.uа раніше повідомляв ,що привид врятував дитину від смерті, це варто бачити.