Більшість психологів стверджують, що дії та життя людини більше всього визначає її характер. Проте астрологи вважають, що тут найважливішу роль грає знак Зодіаку.

На знак Зодіаку по-різному реагують певні типи чоловіків. Вірити у це чи ні, ваше справа, проте не втрачаючи нічого це можна перевірити на собі. Аби це зробити, достатньо проаналізувати чоловіків, що знаходяться біля вас, або є у полі вашого зору.

Овен

Овни є активними, амбітними та цілеспрямованими, тому вони хочуть бачити поруч із собою сильного чоловіка з чіткими принципами та активною життєвою позицією.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом жінкам Овнам просто необхідний войовничий сангвінік з гарячим темпераментом.

Телець

Представниця знака Телець бажає знайти собі сильного та врівноваженого чоловіка, який буде турбуватися про неї. Такій жінці потрібний універсальний чоловік, якому буде під силу виконання будь-якої роботу по дому.

Також цей чоловік має бути хорошим сім'янином та батьком. Разом з тим, жінка має слухати чоловіка, підкорятися йому і завжди його підтримувати.

Близнюки

Жінки Близнюки є дуже життєрадісними та активними. Вони бажають зустріти ерудованого, розумного чоловіка, який буде мати хорошу ділову хватку. Їм буде комфортно з таким чоловіком, з яким вони будуть порожувати та навіть зможуть створити власний бізнес.

Ідеальний чоловік для жінок знаку Близнюки, буде і надійним другом, і партнером, який буде дивувати щодня приємними несподіванками. Таким жінкам підходять справжні сангвініки і холерики.

Лев

Жінки Леви є силними, витонченими та досить стильними. Левиця потребує впевнених у собі, зухвалих, можливо, навіть нахабних чоловіків авантюристів.

Ідеальним вибором для таких жінок буде розумний чоловік, що володіє творчими здібностями, які допоможе по-справжньому розкрити жінка-Левиця. Хорошим обранцем для таких жінок буде чоловік сангвінік.

Діва

Спокійна, розважлива, і дуже жіночна Діва воліла б мати поруч розумного, інтелігентного чоловіка, який би щось досліджував та займався наукою. Зважаючи на владний характер Діви, їй ідеально підійшов би чоловік із слабким характером, меланхолік.

Таким партнером Діва змогла б керувати та зручно підлаштувати під себе. Проте важливо, аби такий чоловік не був занадто слабким і не перетворився на ганчірку.

Терези

Жінки такого Зодіаку є великосвітськими дамами, з хорошими манерами і високою ерудицією. Ідеальним чоловік для такої жінки буде інтелектуал, що має хороший смак, добре знається на мистецтві та буде галантним, хоробрим партнером.

Він повинен мати флегматичний тип характеру або мати ристи життєрадісного сангвініка.

Скорпіон


Жінки з досить активною життєвою позицією, наполеонівськими планами на життя та амбіціями. Вони намагаються знайти собі дуже активного, енергійного чоловіка, який зможе реалізувати всі її мрії та бажання.

Скорпіони - чудові маніпулятори, їм потрібен чоловік, яким вони з легкістю могли бкерувати. Проте, разом з тим їх ідеальний чоловік має мати сильний характер і досягати абсолютно всього. Ідеальний варіант - сангвінік.

Козеріг

Серйозні і злегка відсторонені. Такі жінки прагнуть знайти вольового та відповідального чоловіка. В ідеалі це має бути чоловік-начальник - владний, харизматичний.

Таким жінкам підійде чоловік, із стійкою життєвою позицією, без зайвої романтики та непердбачуваності. Він повинен бути надійним і вірним своїй коханій.

Водолій

Ексцентричні і оригінальні Водолії намагаються оточити себе розумними чоловіками, які хочуть чогось нового, відкривають та пізнають навколишній світ.

Їх ідеальним обранцем має бути хоробрий та сміливий першовідкривач, чоловік з широким творчим потенціалом. Для таких представників сильної статі дівчина Водолій може стати справжньою натхенницею. За темпераментом жінкам Водоліям підходять чоловіки холерики та меланхоліки.

Риби

Загадкові і таємничі Риби мріють про чуттєвого молодого коханого. Їм необхідний чоловік, який візьме на себе багато обов'язків та турбот і подарує її неземну любов. Риби не бояться здатися слабкими, вибираючи чоловіків, які проявляють лише чоловічі якості - силу, сміливість і впевненість.

Нагадаємо, раніше були названі знаки Зодіаку, яким щастить у коханні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо найнебезпечніші знаки Зодіаку.

Також "Знай.uа" писав, про те, які знаки Зодіаку є найревнивішими.