Не так давно група дослідників з Нью-Йорка зробила сенсаційну заяву: дівчата, які охоче роблять приємно своєму чоловікові, володіють більш високим інтелектом, ніж ті, хто соромляться це робити. Цікаво чому? Про це читайте в матеріалі Clutch.

Дівчата після орального сексу стають менш істеричними

Це обумовлено виробленням гормону окситоцину. Його вміст в крові збільшується в процесі стимуляції нервових закінчень на губах, а дія, яку він справляє на організм дівчини — порівнянно з прийняттям хорошої дози заспокійливого. Тому частий оральний секс здатний перетворити дівчину на тихоню.

Практикуючи регулярний мінет, можна позбутися від шкідливих звичок

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Шкідливі звички часто виникають через стрес, а дівчата, які часто люблять своїх чоловіків більш спокійні. Їх потреба в сигаретах і інших шкідливих звичках різко зменшується.

Під час орального сексу можна скинути пристойну кількість калорій

Сто калорій — саме стільки може втратити дівчина за півгодини інтенсивного мінету. Можливо, варто замінити цією практикою щоденну зарядку.

Здорові ясна і довге життя

Чоловіча сперма містить в собі безліч корисних мікроелементів, деякі з них здатні зміцнювати ясна, піднімати життєвий тонус в цілому і робити жіночу шкіру більш еластичною і пружною. А білок, що міститься в еякуляті має унікальний склад, позитивно впливає на мозкову активність і, можливо, навіть подовжує життя.

Альтернатива традиційному сексу під час вагітності

Під час вагітності не завжди можливий повноцінний секс, і тоді на допомогу приходять оральні ласки. Адже повна відмова від сексу може стати величезною проблемою для пари.

Нагадаємо, лікар пояснила, як зробити ваш секс найкращим.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені за останні роки зробили багато несподіваних відкриттів про сексуальність.

Також Знай.ua писав, 8 простих кроків, які повернуть щастя у вашу пару після кризи.