Християнські ентузіасти придумали свою версію відомої гри Pokemon GO

Як повідомляють іноземні ЗМІ, сама суть даного розваги в тому, щоб збирати колекції християнських святих. Також відомо, що таке нововведення в гральній індустрії схвалив сам Папа Римський.


Гра була розроблена і випущена у відкритому доступі з подачі християнського фонду Ramon Pane. Якщо у версії-попередника були покемони, тепер головними героями стали священики. Також там присутні тексти молитов і святі духи, що тільки зміцнює вірування.


Повна назва гри - Follow Jesus Christ Go. З тією версією, де на екрані були одні покемони, багато спільного. Вони досить схожі по інтерфейсу і геймплею. Незважаючи на те, що тут пропали мультяшні герої, відкривається можливість гуляти по місту, збираючи ікони святих. Наприклад, на екрані перед вами з'являться Мойсей, діва Марія, мати Тереза і інші образи святих. В якості бонусів тут будуть сторінки святого письма, який принесуть вам додаткові нагороди.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


За словами самих творців, такий мотив повинен направляти користувачів до релігії і зміцнювати їхню віру. На стадії розробки її оцінив сам Папа римський Франциск. Йому цілком прийшла до душі ця гра, тому він дозволив її поширення.

Нагадаємо, раніше школяр встановив світовий рекорд у найпопулярнішій грі.З 2010 року проводиться чемпіонат світу з класичного “Тетрису”. І сім з дев'яти разів вигравав Йонас Нойбауер. Проте в минулі вихідні він поступився титулом чемпіона новому гравцеві, який здивував публіку не тільки світовим рекордом, але і своїм віком.


Як повідомляв портал "Знай.uа" у мережі з'явилася інформація про новий смартфон бренду Vivo під модельним номером V1814T.