Американка на ім'я Сідні вирішила проколоти собі соски, але не розповіла про це мамі, бо вона не любить різні бодімодифікації. І пошкодувала про це. Щоправда спливла в самий невідповідний момент.

Дівчині вдавалося приховувати пірсинг майже 4 місяці. Однак її секрет розкрила проста медична процедура.

Недостатня відвертість з мамою і незнання фізики не зіграли Сідні на руку. 20-річна американка на свій день народження проколола собі соски. Це був подарунок її сестри.

Сідні з мамою

При цьому мама дівчат негативно ставиться до татуювань, пірсингу та іншим бодимодификациям. І вони вирішили залишити маму в невіданні для її спокою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для Сідні не було проблемою тримати в таємниці свій пірсинг, адже він знаходиться в досить інтимному місці – в сосках. І вона була переконана, що зможе так досить довго, але мама була в невіданні всього 4 місяці.

Однак в один прекрасний день у лікарні таємне стало явним. Дівчина страждає від сирінгомієлії. Це захворювання, при якому в спинному мозку утворюються порожнини і тому їй потрібно регулярно проходити ренттген.

Дівчина пройшла цю процедуру, проте не врахувала (або просто не знала), що всі металеві предмети відмінно видно на готових знімках. І брати маму з собою на процедуру було не найкращою ідеєю.

Мама дізналася про пірсинг Сінді в той момент, коли знімок з'явився на екрані і в районі грудей дівчини виднілися дві металеві стрижні. Вона була настільки шокована, що спочатку не могла вимовити ні слова.

Дівчина з доктором почали істерично реготати.

"Ми обговоримо це вдома", - нарешті промовила жінка.

У результаті мама не стала сильно лаяти Сідні за пірсинг, адже він не на відкритому місці, і його зовсім не видно під одягом. Дівчина поділилася своєю безглуздою історією з користувачами Twitter.
Всього за тиждень пост буквально став вірусним і набрав 33 тисячі ретвітів.

Нагадаємо, горничная-пустунка Цибульська влаштувала бардак в будинку відомого телеведучого.

Як повідомляв "Знай. ua", королева краси впала прямо на сцені.

"Знай. ua" писав, що самі незвичайні місця, в яких народжували жінки.