Чи є Хеллоуїн занадто страшним для дітей? Парма, штат Огайо, жінка виставила Гелловінскі прикраси на газоні, на території свого будинку, який розташований біля початкової школи. Деякі діти хочуть, щоб вона прибрала ці реалістичні декорації, так як вони дуже лякають їх.

Мати дівчинки, що не на жарт збентежена, повідомила, що і хоча це всього лише декорації, вони виглядають дуже реалістично, і можуть завдати дітям непоправної шкоди психіці. До того ж, ці декорації розміщені поруч з початковою школою і вони здатні налякати не тільки дітей, але і дуже вразливих дорослих.

Мати переляканої дитини звернулася до місцевої адміністрації з проханнями про те, щоб жахливі декорації прибрали. Однак, ті повідомили, що нічого не можуть зробити, так як ці декорації на території власниці будинку, і свободу слова ніхто не відміняв.

Сама власниця будинку, що розмістила жахливі декорації повідомила, що нікого лякати не збиралася, і хотіла лише зробити свято веселим, створюючи атмосферу справжнього Хеллоуїна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Думка людей розділилося: батьки хотіли, щоб ці реалістичні декорації прибрали, а власниця будинку не бачить в цьому нічого поганого, адже Хеллоуїн і повинен бути страшним. До того ж, її старання ніхто не оцінив.

Нагадаємо, що останнім часом з'явилося багато пар, які нещасливі разом. Однак навіть у такій ситуації пари не хочуть розривати відносини або навіть шлюб. Психологи пояснили, чому люди так роблять.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вчені розповіли про неймовірну користь обіймів, які провокують гормон щастя у кожної людини.

Знай.uа писав, що чорна п'ятниця настає для українців в ніч з 23 по 24 листопада, і це відмінна можливість придбати в магазині задешево те, про що ви давно мріяли. Саме тому ми розповімо, де і що краще всього купити за шаленими знижками.