1. Щоранку з'їдайте здоровий сніданок. Навіть якщо ви спізнюєтеся, навіть якщо зовсім не хочеться - у вас повинна бути мета “снідати щоранку”. Це допоможе знизити рівень стресу, і енергії помітно додасться.

2. Їжте кожні 3-4 години. Навіть якщо здається, у вас ну ні хвилиночки в графіку дня ні, ви помиляєтеся. Замість того, щоб їсти 3 рази великими порціями, варто їсти кожні 2 години кілька фруктів, або ж іншу здорову їжу, яка буде тримати вас у тонусі.

3. Не їжте важку їжу. Мабуть, найважчим, що ви повинні з'їдати за день, повинен бути сніданок. Обід повинен бути легким, а вечеря - чимось середнім. І це очевидно, адже сніданок дає енергію на цілий день, а вечеря лише втамовує голод і створює ефект ситості.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

4. Не пийте алкоголь перед сном. Думка про те, що “стаканчик вина не зашкодить” - помилка і помилка. Алкоголь втручається у природним ритм сну. Так, комусь простіше заснути, якщо попередньо випити - але сон буде недостатньо глибоким і куди вищою буде ймовірність прокинутися серед ночі.

5. Не їжте перед сном гостру або важку їжу. Взагалі-то кажучи, за 2-3 години перед сном варто зробити останній прийом їжі. Якщо голод не відступає - легенько перекушувати.

Нагадаємо, що останнім часом з'явилося багато пар, які нещасливі разом. Однак навіть у такій ситуації пари не хочуть розривати відносини або навіть шлюб. Психологи пояснили, чому люди так роблять.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що вчені розповіли про неймовірну користь обіймів, які провокують гормон щастя у кожної людини.

Знай.uа писав, що чорна п'ятниця настає для українців в ніч з 23 по 24 листопада, і це відмінна можливість придбати в магазині задешево те, про що ви давно мріяли. Саме тому ми розповімо, де і що краще всього купити за шаленими знижками.