Титул "Місіс Швеція 2018" виграла уродженка Запоріжжя Марія Свенссон. У всьому світі знають, що скандинавки володіють гарними зовнішніми даними. Але навіть їх приторна "симпатичність" згасла перед справжньою українською красою.

Відомо, що конкурс пройшов цієї осені в Стокгольмі. З'явилася інформація, що після завоювання титулу "Місіс Швеція 2018" українська красуня вирушила на міжнародний конкурс, який зараз проходить в Сінгапурі. Про це пишуть українські ЗМІ.

Кілька цікавих фактів про нашу красуню:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Марія Свенссон народилася в Запоріжжі, після навчання вона працювала в міжнародній компанії в Європі. Зараз Марія Свенссон викладає шведську мову в школі для іноземців.

Варто нагадати, що днями у філіппінській Манілі на арені, що входить в комплекс торгового центру Mall of Asia відбувся фінал конкурсу "Міс Земля 2018". Так відомо, що завоювала титул чарівна в'єтнамська 23-річна студентка Фионг Кхань Нгуен (Phuong Nguyen Khanh).

Кхань народилася в провінції Бенче на півдні В'єтнаму. У презентаційному ролику дівчина розповідала про екологічний проект із захисту річки Меконг і тих людей, чиє життя залежить від цієї водної артерії. Зазначимо, всі учасниці представляють власні міжнародні проекти для поліпшення екологічної обстановки як на глобальному, так і на регіональному рівні.

Нова міс Земля вивчає маркетинг і вільно володіє в'єтнамською та англійською мовами. Rappler пише, що в 2010 році вона вперше спостерігала за конкурсом "Міс Земля", і тоді у неї з'явилася мрія колись представляти свою країну в цьому змаганні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переможниця конкурсу краси Miss Grand International — 2018 з Парагваю впала на сцені свідомість відразу після оголошення про свою перемогу. Про це повідомила китайська глобальна телевізійна мережа CGTN. Клара Роса з Парагваю стояла на сцені разом зі своєю суперницею з Індії. Дівчата трималися за руки і чекали на оголошення результатів.

Як тільки суддя назвав ім'я Клари, вона від хвилювання зомліла. Інший конкурсантці не вдалося утримати переможницю, хоча вона й намагалася підтримати її.

Нагадаємо, в Ізраїлі коронували 93-річну "міс": фото красуні.

Як повідомляв Знай.uа Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження.

Знай.uа писав, экс-королева краси 13 років приховувала вбивство чоловіка: заради її спадщини сидів невинний.