Відомий індійський політик Умар Сіддікі, який задвигав промову перед електоратом, потрапив у дуже смішну і несподівану ситуацію. Штани політика раптово впали зі свого законного місця.

Курйозний випадок зняли очевидці, які прийшли на зустріч з популярним політиком.

Так, в Індії промову Умара Сіддікі перервав несподіваний конфуз. На очах у виборців чоловік "втратив" штани. Варто відзначити, що політик не розгубився, передав мікрофон своєму помічникові і під сміх натовпу натягнувши штани назад продовжив розповідати про важливих політичних справах. Про це пише портал "Політека".

Варто нагадати, що президент США Дональд Трамп частенько потрапляє в різні конфузи, які потім смакують як прихильники, так і недоброзичливці президента по всьому світу. На цей раз Трамп знову осоромився, не зумівши впоратися з парасолькою. Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На кадрах добре видно, як Президент США піднімається по трапу літака, а на вході не може протиснутися разом з парасолькою. Піднявшись, президент завагався, закрити йому парасольку чи залишити її на вході. А, можливо, він просто не зміг розібратися з механізмом, що закриває парасолю. У підсумку Трамп вирішив просто кинути її на трап і зайшов у літак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі опублікували відео, на якому вдалося сфотографувати ідеального далекобійника. За словами самого героя ролика, кожен водій повинен вміти ідеально паркуватися. Відео зняли на дрон. На ньому ви можете побачити, як реально припаркуватися правильно і не заважаючи іншим учасникам дорожнього руху в дуже обмеженому просторі.

Це дійсно варіант, коли майстерності та професіоналізму далекобійника потрібно повчитися. Практично кожен день ми стикаємося з курйозними випадками, коли водій не може припаркувати своє авто.

Нагадаємо, Держдеп США запросив на дивну вечірку з котами і піжамами.

Як повідомляв Знай.uа Ріаnобой зганьбився на власному концерті, епічне відео.

Знай.uа писав, все своє ношу з собою: Трамп зганьбився туалетним папером.