Еротичний гороскоп на 9 листопада Овен

Сьогодні поменше спілкуйтеся з родичами і людьми похилого віку, особливо начальниками. Старше покоління так і хоче зіпсувати вам весь еротичний настрій і забрати собі побільше вашого часу.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Телець

Сьогодні «керівництво балом» потрібно залишити на свого коханого. Не варто ставати ковдрою, нехай партнер накриває і зігріває вас.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Близнюки

Сьогодні головний колір для вас червоний. Нехай такого кольору у вас будуть тільки покривало, білизна і червоні троянди. Партнер, як бик, накинеться на вас.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Рак

Сьогодні доля зведе вас з прекрасним партнером, який пізніше покаже себе, як чудовий коханець і взагалі межа мрій.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Лев

Сьогодні вашій ерогенною зоною стануть внутрішні частини стегон. Пози вибирайте так, щоб до цих частин частіше торкалися. Від такого у вас навіть виростуть крила.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 листопада Діва

Сьогодні вам сподобаються люди, які зовсім на вас не схожі. Хоча можливо вони буде не схожі якраз в бажанні провести ніч з вами, і фантастичний секс буде тільки в фантазії.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Терези

В цей день вам потрібно більше спілкуватися з іншими людьми, наприклад, поспілкуватися з колишньою вашого партнера і дізнатися про нього щось дуже корисне.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Скорпіон

Сьогодні за рекомендацією зірок вам потрібно виділити хвилину і навіть не одну для свого партнера. Чим більше часу викроїте, тим краще.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Стрілець

Сьогодні перед вами не зможуть встояти. А ті, у кого є коханий, можуть очікувати від нього жаркого вечора, такого, яким він давно вже не був для вас.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Козеріг

Сьогодні те, чого хоче ваш партнер, стане для вас не розкритою таємницею. Хоча така таємничість може навіть навпаки збуджувати при правильних обставинах.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Водолій

У ліжку ви будете вести себе як дитина, смикати і кусатися, може навіть пісеньку заспіваєте. Постарайтеся так не робити, це дуже рідко збуджує.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Риби

Сьогодні вам потрібно більше ніжності з коханим, можете погладити один одному голову, помити пухнастою піною. Навіть якщо сексу не буде, любов і довіра будуть литися через край.

Як раніше повідомляв Знай.uа, психолог пояснила, чому терпіти у відносинах - шкідливо

Нагадуємо, що ми підготували любовний гороскоп для знаків Зодіаку на весь листопад.

Також Знай.uа повідомляв що чекає різні знаки Зодіаку на цьому тижні