Домашні улюбленці наймиліші, забавні, гарні істоти на землі. Погодьтеся без них ваш будинок був би порожнім. Часом здається, що їхні дії спрямовані на те, щоб звести з розуму своїх господарів. Але їх щирість і наївність вражає людські серця.

Так звичайний пес буквально підірвав соцмережі своєю незвичайною звичкою. Деякі користувачі вже встигли побудувати моторошні теорії.

У Twitter користувача під ніком jensenmares з'явився кумедний ролик, на якому собака відмовляється увійти в будинок через замкнені "невидимі двері". Пес просто сідає і чекає, поки господарі підійдуть до нього і зроблять вигляд, ніби відкривають двері.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Люблячі господарі навіть, заради достовірності, додають звукові ефекти. І тільки після цього забавного ритуалу пес повертається додому.

Так з цього приводу, у користувачів знайшлися і більш фантастичні версії того, що відбувається.

"Він намагався попередити сім'ю про духів, що населяють їх будинок. Але вирішив, що дівчинка наклала якесь заклинання, яке вигнало сили зла", - припустив один з користувачів Twitter.

До речі, не так давно домашні вихованці користувачів соціальних мереж стали жертвами нового веселого інтернет-флешмобу. Лише ковдра і хитрий господар здатні довести собаку до подиву. Люди переконують собак в тому, що господар несподівано зник.

Така розвага називається #WhatTheFluffChallenge, і не кожному вихованцеві вдається стоїчно винести такий жарт. Про це стало відомо завдяки численним відео на сервісі YouTube.

Користувачі були в захваті від нового челлендж. Адже флешмоб поєднує найкраще, що можуть дати собаки — пухнастість, любов і дуже багато сміху.

Нагадаємо, Брук Элінгтон прийняла рішення народжувати вдома у воді. Не дивлячись на те, що це була вже третя вагітність пологи виявилися досить важкими. Весь цей час домашній вихованець охороняв Брук і щиро переживав за господиню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це був сірий дощовий день, які часто бувають у Британії, дівчина перебувала вдома, займаючись буденними справами. Щось ніби змусило її виглянути у вікно.

Також "Знай.uа" писав, американське сімейство протягом довгого часу зауважує дивні речі, які відбуваються в їхньому будинку. Особливо мешканців лякає дитяча кімната, в якій знаходиться коляска.