Німецькі дослідники з Університету Отто Фрідріха провели дослідження, яке показало, що закоханість може початися за лічені мілісекунди. Раніше цей показник становив приблизно хвилину.

В експерименті брали участь 25 добровольців, яким запропонували розглядати фотографії незнайомих людей на сайті знайомств. Результати наукової роботи показали, що 244 мілісекунди людині достатньо, щоб визначити статеву приналежність особистості на знімку.

Наступні 59 мілісекунд дають можливість зрозуміти — виникне симпатія до потенційного партнера чи ні. Отримані результати вказують на те, що для виникнення почуття закоханості досить 33 секундb. Раніше цей показник становив 1 хвилину.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Раніше ми писали, що компроміс – одна з основ будь-яких відносин. Однак це зовсім не означає, що потрібно залишатися з партнером, чия поведінка вас не влаштовує, і кого ви не любите, а терпіти. Тому що нескінченне терпіння у стосунках – це вже не плюс, а величезні й не завжди потрібні зусилля, часто – насильство над собою.

Психолог пише, що багато пар не проговорюють свої проблеми, а просто терплять, через що стикаються з великим душевним болем. Така жертовність не має нічого спільного зі здоровими стосунками і любов'ю до себе.

Раніше ми писали, що Сара Полсон вже давно не приховує свій роман з 75-річною актрисою Холланд Тейлор. З тих пір, як вони оголосили, що вони разом з 2015 року, відносини Сари Полсон з Холланд Тейлор залучили неймовірну увагу, головним чином через різницю у віці в 32 роки.

І на даний момент Сара відкрилася у встосунках, описавши їх як "нетрадиційні" і заявила, що вона не "вибирає" в питанні закоханості.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як утримати чоловіка.

Також раніше ми писали про те, як на поведінку впливає наша фігура. Вчені знайшли пряму залежність між станом тіла і характером.

Також психологи розповіли, чому чоловіки кидають хороших дружин заради поганих дівчаток.