Буквально нещодавно місцеві жителі Філіппінських островів заявили, що 17-річна дівчина вагітна від риби. Однак насправді вона страждає від кісти яєчника. Про цей дивний інцидент повідомляє інформаційний портал GMA News.

Так, це сталося у муніципалітеті Бакакай у провінції Албай. Протягом семи місяців у 17-річної Кімберлі виріс живіт, і вона погладшала на 10 кілограмів. За словами дівчини, вона не вагітна, а на звинувачення батьків відповідає, що у неї "навіть ніколи не було прихильників".

дівчина Кімберлі

У той же час місцеві жителі припустили, що Кімберлі порушила традиційну заборону: дівчатам заборонено купатися в океані або річці під час менструації і протягом п'яти днів після неї. Згідно з народним повір'ям, це може викликати серйозні захворювання, а також залучити до порушниці хижих риб, восьминогів і навіть вугрів.

Варто зазначити, що батьки почали турбуватися за доньку і відвели її на УЗД. Так, в результаті обстеження з'ясувалося, що дівчина страждає від кісти яєчника. Але жителі села розгледіли на знімку обличчя риби, що тільки збільшило їх підозри. Щоб припинити чутки, медикам довелося публічно заявити, що жива риба не може жити в животі у людини, тим більше в матці. Зараз рідні Кімберлі збирають гроші на операцію з видалення кісти. Вони сподіваються встигнути вирізати новоутворення, поки воно не розірвалося.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

знімок з УЗД

Нагадаємо, колись неспокійні води борознив гігантський лидсихтис (рід вимерлих гігантських кісткових риб юрського періоду), поруч з яким навіть мегалодон здався б мальком. Раніше вважалося, що риб таких розмірів бути в природі не може: дорослі екземпляри досягали 30 метрів завдовжки.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тау­ма­та­фа­ка­тан­ги­хан­га­ко­ау­ау­ота­ма­теа­по­каи­ну­фе­­­ну­­аки­та­на­та­ху — це всього лише пагорб висотою 305 метрів, що знаходиться в Новій Зеландії.

Також портал Знай.uа писав, що вчені виявили 75 аномалій розвитку у людей, які жили в епоху плейстоцену.