Рожевий діамант надзвичайно рідкісного виду під назвою "Рожеве спадщина" був проданий на аукціоні christie's за 50,375 мільйона доларів. Як повідомляє сам аукціонний будинок, дорогоцінний камінь вагою 18,96 карат купив американський бренд Harry Winston.

Вартість – понад 2,6 млн доларів за карат, що є абсолютним рекордом серед всіх рожевих діамантів. Перед торгами діамант оцінили в 30-50 мільйонів доларів.

Як зазначає аукціонний будинок, цей діамант – чи не найбільший з усіх у світі. У нього є приголомшлива глибина кольору, яка зустрічається лише в одного діаманта на 100 000.

Нагадаємо, Вагітна Меган Маркл розоряє чоловіка: скільки коштують вбрання герцогині

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ні багато, ні мало – 41 наряд, рівно стільки змінила майбутня мама за час подорожі. На сукні та брючні костюми Меган в сумі пішло понад 151 000 доларів.

Меган Маркл
Меган Маркл

Апетити Кейт Міддлтон набагато скромніше. За весь 2017 рік герцогиня Кембриджська витратила на одяг і аксесуари і то меншу суму 149 тисяч доларів.

Найскромніший наряд Меган з цієї колекції — коротке чорне плаття для вагітних від ASOS, в якому вона прибула в Нову Зеландію. Воно продається в магазинах за 47 доларів. Але Маркл «набавила» вартість плащем від Karen Walker вартістю понад 550 доларів і сережками за 2170 доларів.
Багато вбрання шилося для Меган під замовлення.


Як раніше повідомляв "Знай.uа" Apple порадувала фанатів ювелірною прикрасою


Головний дизайнер Apple Джоні Айв і другий дизайнер компанії Марк Ньюсон створили дизайн обручки. Та нічого надприродного кільце не може робити, але зовнішній вигляд притягує до себе увагу. А, враховуючи, що це ексклюзивне кільце від Apple, воно стає справжнім артефактом для любителів дорогих колекційних дрібничок.


"Знай.uа" писав про те, Улюблений апарат Хокінга пішов з молотка за шалені гроші

Крісло-коляску британського вченого Стівена Хокінга, яка була виставлена на аукціоні разом з іншими речами відомого популіста і дослідника, продали за 296 тисяч фунтів стерлінгів (близько 390 тисяч доларів).