Кінокомпанія MGM представила трейлер комедії "Боротьба з моєю сім'єю" (Fighting with My Family).

Сюжет заснований на історії професійної британської рестлерши Сараї-Джейд Бевис, що виступає під ім'ям Пейдж.

Головну роль у фільмі виконала Флоренс П'ю. Також у акторському складі числяться Дуейн Джонсон, Вінс Вон, Лена Хеді ("Гра престолів"), Нік Фрост ("Зомбі на ім'я Шон", "Типу круті лягаві"). Режисер комедії - комік Стівен Мерчант (майже не має режисерських робіт, грав у таких фільмах, як "Логан", "Movie 43).

Світова прем'єра фільму відбудеться в лютому 2019 року.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Дуейн "Скеля" Джонсон році посів другу сходинку в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів версії Forbes, поступившись лише Джорджу Клуні.

Раніше ми писали, що компанія HBO показала трейлер третього сезону серіалу "Справжній детектив".

В цьому сезоні детектив Уейн Хейс (Махершала Алі) і його напарник Роланд Уест (Стівен Дорфф) розслідують загадкові зникнення дітей в Озарке, штат Міссурі. Як і в минулих сезонах, дія розгортатиметься в різних часових проміжках.

Місце продюсера і сценариста знову зайняв Нік Піццолатто. Перша серія побачить світ 13 січня 2019 року.

Також ми повідомляли, що з 8 листопада в український прокат вийшов фільм "Дике поле", знятий за романом Сергія Жадана "Ворошиловград".

Автором картини виступив Ярослав Лодигін, журналіст і один із засновників інтернет-радіостанції "Аристократи", який вперше спробував себе в якості режисера і одного з сценаристів.

Іронія, нецензурна лайка, перестрілки і погоні - у цій стрічці є все, що потрібно для справжнього блокбастера, який творці нарекли "істерном", адже дійство розгортається на Сході України.

Нагадаємо, Дейенеріс Таргаріен і Джон Сноу з'явилися на першому фото зі зйомок восьмого сезону серіалу "Гра престолів".

Раніше Знай.uа повідомляв, Симпсоны залишаться без культового персонажа через расизм.

Знай.uа писав, голлівудський актор Джонни Депп більше не буде брати участь у зйомках фільму "Пірати Карибського моря".