Американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Про це повідомляє WSAZ.

Поліцейські вирушили на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що вона викликана сказом.

Але, як з'ясувалося пізніше, єнот об'ївся забродивших яблук і страждав від сп'яніння.

Сусіди допомогли поліцейським зловити пухнастого п'яничку, якому дали кличку Даллас. Проте вагома причина не звільнила його від покарання, його відвезли у відділення, де його чекав інший єнот, спійманий напередодні. Тварини провели ніч за залізним замком. На наступний день звірів випустили в ліс.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поліція попередила жителів міста Мілтона: у разі виявлення дезорієнтованих і неадекватних єнотів підходити до ним не слід, так як тварини можуть бути небезпечні.

Раніше, в Мічигані енотиха, що бігла по даху з малюками потрапила в пастку: під тваринами провалився дах, в результаті чого вони впали в утворену дірку і опинилися у вітальні будинку. На гуркіт збіглися господарі житла, які не на жарт перелякалися непрошених гостей. Мешканці не стали чіпати тварин і покликали на допомогу працівників зоозахисної організації.

Навіть рятувальники, які бачили масу незвичайного в своїй практиці, були вражені. Один з фахівців зняв на відео момент видворення непроханих гостей. Малюків їм вдалося без зусиль помістити в клітку, а от з матір'ю виникли деякі проблеми.

Побачивши, що до її дітейнаближаються люди, вона розлютилася і почала кидатися і шипіти. Її довелося приборкати за допомогою палиці для лову собак. В ході виконання даної спецоперації жоден з єнотів не постраждав — незабаром сімейство випустили на волю.

Нагадаємо, у маленькому містечку в Австралії відбулася дивна і одночасно мила пригода. Коли жінка вийшла з ванної, то виявила, що на ліжку зручно влаштувався валлабі (сумчасті ссавці сімейства кенгурових).

Як повідомляв портал "Знай.uа", у зоопарку Інокасира в Токіо один японець зробив фотографію милої білочки і розмістив її у своєму Твіттері. Він спочатку і не підозрював, яку популярність знайде ця фотографія.

Також "Знай.uа" писав, мешканка штату Флорида Ерін Ерс зняла епічну битву самки єнота, яка захищаючи власних дітей, вступила в бій проти небезпечної рисі.