24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одягу.

В цей раз Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченького фото з парковки. На ньому Альона сфотографувалася у відвертому вбранні, задерши ногу на автомобіль. На моделі спокусливе червоне боді і чорна куртка-кожанка. На ноги дівчина взула червоні човники на шпильці в тон боді. Треба сказати, що ноги у моделі і справді "від вух", ну дуже довгі. А ось маленька попа фоловерам не дуже сподобалася.

У підписі до фотографії Омович написала: "Вангую про срач в коментах". І була права, адже шанувальники моделі почали активно обговорювати це відверте фото. Багатьом фотографія Альони сподобалася і вони засинають її компліментами. Але знайшлися і ті, кому така силіконова краса не по душі.

"Та нормальна попа, пропорційна, вона не з бразильських м'ясних дівчат", "Як ти добилася такої ваги?", "Ви прекрасна, і попа у вас чудова, сексуальна і красива, як мужик це кажу", "З твоїми цицьками ти ніяк 43 кг важити не можеш", "Який срач? Ти прекрасна! В іншому як завжди", "Альона, ви красуня! Мені подобається, те що ви вдосконалюєтеся, завжди є до чого прагнути! Розумниця", "Невдалий ракурс, а так-то, як завжди вогонь", - пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.