Взимку необхідно особливо ретельно піклуватися про свій організм. На час зимових холодів дієтологи радять включити в свій раціон деякі продукты.

Цю інформацію повідомляє "Политека".

Рафіновані олії

Експерти радять вживати їх щоранку, по одній десертній ложці, після прийому їжі. Масла сприятимуть почуттю ситості і убережуть вас від переїдання.

Кисломолочні продукти

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ваше щоденне меню обов'язково має включати кисломолочні продукти, так як вони покращують стан кишкової мікрофлори, що позитивно впливає в цілому на весь організм. Фахівці радять включати молочні продукти до меню сніданку.

Продукти, що містять йод

Якщо взимку ви впадаєте в депресію, ця мінеральна речовина стане вашим порятунком. Йод здатен знизити ризик виникнення психічних проблем і позитивно впливає на нервову систему. Найдоступніше і найпростіше джерело йоду — морська капуста, яка є в кожному магазині і коштує копійки.

Сніданок

В холодну пору року ні в якому разі не варто пропускати перший прийом їжі: це загрожує виснаженням і навіть передчасним старінням, так як голодний організм, замість їжі, використовує свої внутрішні "резерви".

Нагадаємо, що думки щодо правильного харчування можуть розходитися у різних дієтологів, але щодо цих 7 продуктів всі одноголосно заявляють: від них краще відмовитися назавжди.