Еротичний гороскоп на 21 листопада Овен

Овни сьогодні зірвалися з ланцюга і їм все мало. Недостатньо квітів, часу, ласк, поглядів. Приготуйте побільше їжі, ваш «трудяга» буде молити про перерву на обід.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Телець

Сьогодні вам може запропонувати себе давній шанувальник, але за порадою зірок, краще не піддаватися цій спокусі. Задоволення не буде, а настрій собі зіпсуєте.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Близнюки

Якщо хтось надумає сьогодні стати на вашому шляху, то ви миттю роздавите його в коржик. Але все ж день дуже небезпечний. Будьте обережнішими, у вас може з'явитися суперник.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Рак

Ваш ненаглядний сьогодні стане власником і буде ревнувати вас буквально до кожного дерева. Може це показник любові, а може він сам вам зраджує, і намагається нападати, щоб не захищатися.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Лев

Левів абсолютно вимотав безладний секс і їм захочеться чогось знайомого, доброго і одного. Хоча сьогодні їм не вдасться це отримати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 листопада Діва

Сьогодні ви можете створити шедевр, якщо направите всю свою сексуальну енергію у творчість. Навіть якщо раніше подібним не займалися. А в крайньому випадку зробите просто геніальну дитину.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Терези

Вам сьогодні потрібно переставити меблі в квартирі. Так у вас з'явиться не тільки енергія для активного сексу, але і нові містечка, які терміново потрібно випробувати.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Скорпіон

Один ваш друг цілком може порадити щось путнє, щодо ваших стосунків з партнером в сексі. Краще прислухайтеся, але робіть так, як вважаєте за потрібне.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Стрілець

Сьогодні ваш колишній може дізнатися про існування нинішнього, схвалює він його чи ні, яка різниця? Вибір все одно за вами, і ви вибрали не його.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Козеріг

Коли не знаєте, що говорити під час постільних подій, краще просто промовчте. Ваші єхидні зауваження вам навряд чи пробачать.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Водолій

Сьогодні ваш партнер буде багато метушитися в ліжку в спробах довести, що він гідний вас. Він просто думає, що вам з ним вже не так цікаво і добре, як раніше.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Риби

Цей день відмінно підійде для накопичення досвіду і можливості їм же поділитися. Вибирайте партнерів набагато старше або набагато молодше вас. Аби різниця була достатньою.

Як раніше повідомляв Знай.ua , дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, знайдена найбрудніша людина в світі, яка не милась 60 років.

Також Знай.ua повідомляв про те, що існує 5 типів імен, якими ні в якому разі не можна називати дитину.