Геймери отримали можливість пограти в масові розстріли. Як повідомляє Newsweek, Аngry Goу II доступна для завантаження на веб-сайті подкасту Cantwell's Radical Agenda. Місія гравця в тому, щоб врятувати президента Дональда Трампа, якого викрали "ліві терористи". Проходячи різні рівні, гравець повинен вбивати геїв, євреїв і журналістів.

Один з рівнів гри включає в себе вбивство людей в гей-клубі під назвою LGBTQ. Дія сильно нагадує масовий розстріл в нічному клубі Pulse в Орландо, штат Флорида, в червні 2016 року, коли було вбито 49 осіб. Інша місія пов'язана з вбивством журналістів в офісах "Мережі фальшивих новин". Назва мережі відсилає до термінології Дональда Трампа, який називав так медіа-організації на зразок CNN.

Гра, яка приписується Wheel Maker Studios, є продовженням Аngry Goу, яка з'явилася в Інтернеті в минулому році. B грі присутній неонацист, який вирішує вбити чорношкірих людей, євреїв та біженців, дізнавшись, як "шість мільйонів" іммігрантів прибули в Європу.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Це може здатися жалюгідним прикладом расової ненависті, але насправді це серйозне підбурювання до вчинення вбивств всередині гей-клубів, синагог і в інших місцях. Ми всі знайомі c реальністю масових розстрілів, що робить цю так звану гру ще більш небезпечною", - заявив прес-секретар благодійної організації Trust, яка бореться c антисемітизмом.

Раніше ми повідомляли, що YouTube заблокував блогера, який pujledfd феміністку алігаторові в Red Dead Redemption 2.

Автори GTA V випустили новий хіт Red Dead Redemption 2. Події новинки розгортаються на Дикому Заході. У грі є суфражистки, жінки, які борються за рівноправність жінок. В інтернеті почали з'являтися відеоролики, в яких геймери знущаються над активістками. Один і зовсім згодував феміністку алігатору. Його відеоролик зібрав більше мільйона переглядів і викликав суспільний резонанс.

Нагадаємо, що саме iPhone X створив тенденцію на виріз на екрані смартфона, яку одразу ж підхопили інші виробники.

Як раніше повідомляв Знай.uа українська гра вляпалася в гучний міжнародний скандал.

Як повідомляв "Знай.uа" Google поховає ще одну невдалу розробку.