1. Почніть мислити по-іншому. Перше, що потрібно зробити для мотивації щодо тренувань - змінити свій спосіб мислення. Бажання тренуватися не з'явиться воздуха. Потрібно знайти купу причин, і знайти користь від цих занять. Це і буде початком правильної мотивації. Оздоровлення, або нарощування м'язів - все це можливо завдяки тренуванням!

2. Купіть iPod або MP3-плеєр. Вони чудово підходять для занять спортом. Для розваги можна підготувати плейлист з улюбленими піснями. Це вам також допоможе зосередитися на тренуванні і не звертати уваги на відволікаючі навколишні фактори. До того ж, займатися під круту музику завжди цікаво. Можна відчути себе як у фільмі.

3. Подумайте, чому ви займаєтеся і заняття в постійну рутину. Ваш настрій буде залежати тільки від вас і вашого стилю життя. Ви не можете слідувати певним розкладом, якщо відчуваєте, що від цього вам стає нудно. Якщо ваші тренування будуть більш спонтанними і ви будете до них емоційно готові, ви отримаєте набагато більше задоволення. Однак, для нарощування м'язів, або набору маси, без систематичних тренувань не обійтися. Краще проконсультуватися з експертами, або ж з тренером.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

4. Самі поставте себе в положення, коли вам доведеться йти пішки. Наприклад, ви можете вийти з автобуса на кілька зупинок раніше, ніж доїсте до будинку або до своєї роботи. Також ходіть пішки скрізь, куди можна, але в межах розумного, наприклад, молочний або продуктовий магазин, в школу, на пошту, в центр міста або навколо будинку. Це дуже корисна звичка, а ходьба ще нікому не приносила шкоди.

5. Якщо разом з вами буде займатися хтось з ваших друзів, це послужить відмінною мотивацією, адже ви будете намагатися не підвести свого друга! До того ж, суперництво - це непоганий двигун для мотивації.

Нагадаємо, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила сама стара повія в світі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що чоловік прикинувся, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала.

Знай.uа писав про 99-річну жінку, яка за 3 роки пошила 840 комплектів для африканських дітей.