Близько трьох років Бред Пітт не може залагодити всіх судових питань з екс-коханою Анджеліною Джолі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що найбільше суперечок між екс-подружжям виникло через їх шестеро дітей.

Наразі вже відомо, що розгляд питання про опіку розпочнеться вже найближчим часом, та попри те, що у Пітта є чимало шансів виграти справу, він все ж прагне мирно залагодити конфлікт.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Основною причиною таких планів чоловіка стало те, що під час допиту у суді діти будуть піддаватись стресу, що може у подальшому вплинути на їх стан здоров'я. Саме тому актор вже упродовж кількох днів намагається переконати Джолі схаменутись та не виности побутові проблеми на публіку.

"Він сподівався переконати Енджі, що судова справа завдасть психологічної шкоди їхнім дітям. Що би не вирішив суддя, переможців тут не буде", – зазначив інсайдер видання.

У свою чергу сама акторка зазначила, що немає наміру поступатись екс-чоловіку та намагатиметься отримати повну опіку над дітьми. Проте наближені до Джолі люди все ж визнають, що акторка також хотіла би досудового врегулювання спору. Судове засідання ж заплановане на 4 грудня, відтак весь світ дізнається, чи зуміли Джолі і Пітт врегулювати затяжну проблему.

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно папараці зловили всесвітньо відому голлівудську актрису Анджеліну Джолі під час прогулянки з дітьми.

Кожна поява на людях популярної красуні не залишається непоміченою - вихід на червону доріжку або звичайна сімейна прогулянка. На одній з таких Джолі, разом з молодшими дітьми, зняли папараці в Лос-Анджелесі.

На минулих вихідних актриса разом зі своєю 12-річною дочкою Шарло і 10-річними двійнятами Вів'єном та Ноксом вирушила до ресторану. Зоряне сімейство в звичайних футболках, джинсах і кросівках неспішно прогулювалося по вулиці. Шайло, більше схожа на хлопчика, вела на повідку домашнього улюбленця. Фотографи впіймали їх неподалік від ресторану.

Remote file

Для сімейного походу в ресторан 43-річна Джолі одягла чорні джинси, білу футболку і балетки. Голлівудська зірка доповнила образ чорним крислатим капелюхом та окулярами. Увагу привернуло те, що Анджеліна забула надіти під напівпрозору футболку білизну. Ці знімки вмить розлетілися по всьому світу.

Нагадаємо, фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв "Знай.ua", Бред Пітт заявив про відмову від сексу, фанатки в ауті, Джолі п'є шампанське.

Також "Знай.ua" писав, що розлучниця Джолі поклала око на одруженого красеня.

Бред Пітт не шкодує про розлучення з Анджеліною Джолі