Ми бачимо знаменитостей завжди щасливими та усміхненими, тому часто не замислюємося про те, що вони можуть бути нещасні. Деякі з них навіть зізналися у бажанні покінчити з собою. Про це передає Clutch.

Кара Делевінь

Кара Делевінь хотіла покінчити з собою, коли ще навчалася у школі. Вона відчувала себе нещасною навіть незважаючи на те, що в її житті все складалося добре. Кара зізнається, що повернути віру в себе їй допомогла Кейт Мосс.

Кеті Перрі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кеті Перрі думала про суїцид після того, як розлучилася зі своїм чоловіком Расселом Брендом. Він дійсно був найважливішою людиною у житті співачки, тому розлучення далося їй дуже важко. Щоранку їй доводилося буквально змушувати себе жити.

Жизель Бундхен

У Жизель Бундхен почалися панічні атаки та інші проблеми психологічного характеру. Модель постійно відчувала себе пригніченою і, до того ж, вважала, що не має права на такі проблеми, адже у неї була чудова кар'єра і сім'я.

Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі рано почала вести статеве життя і приймати наркотики, і не можна сказати, що це не вплинуло на її психіку. Актриса навіть зізнається, що в якийсь момент вирішила покінчити зі всім і заради цього найняла кілера самій собі. Найманий вбивця дав їй місяць на роздуми, і в підсумку актриса передумала.

Маколей Калкін

Маколей Калкін, зірка фільмів "Один вдома", давно вже ніде не знімається. Після розриву майже десятирічних стосунків з Мілою Куніс він сильніше пристрастився до наркотиків, а пізніше вирішив покінчити з собою. На щастя, йому не вдалося втілити у життя свій задум і з Мілою вони залишилися друзями.

Нагадаємо, Маколей Калкін вперше за довгий час з'явився на червоній доріжці.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кара Делевінь рассказала як бути стрункою і ні в чому собі не відмовляти.

Також Знай.ua писав, 10 правил успіху від Анджеліни Джолі.