24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує в кафе з келихом вина. Для виходу в світ Альона наділа червоний сексуальний топ, який ледь утримує силіконові груди, і чорні шкіряні лосини. Волосся модель зібрала у хвіст ззаду, а на її обличчі, як завжди, тонна штукатурки.

Перед Омович на столі стоїть кілька тарілок, а збоку видно величезний букет червоних троянд. Геолокація біля фото свідчить про те, що дівчина знаходиться в Veranda Terrace. "Lady in red", - коротко підписала фото дівчина. А пыдписники у соцмережі почали обговорювати нову публікацію на її сторінці. Багато пишуть Альоні компліменти, а є і ті, хто дорікає її в зайвому захопленні фотошопом.

"Штанці супер", "Гарна, чортиця", "А ви коректували куточки нижньої щелепи? Чи вони від природи такі чіткі?", "Оленко, навіщо відзначаєш свій день народження в незнайомому ресторані? Я в шоці що вам не приділили належної уваги. Напевно, позаздрили", "За те плаття було краще, ніж торт на всі 1000%", "А чому в історіях цього немає?", "Неймовірно красива, сексуальна, ідеальна дівчина. Напишіть свої параметри", "Яка краса!", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.