Сьогодні, 24 листопада, в Києві був помічений чоловік зовні дуже схожий на відомого творця коміксів Marvel Стена Лі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Очевидці відзначають, що чоловіка помітили на касі одного зі столичних супермаркетів.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 14 листопада, вже після того, як стало відомо про смерть легендарного творця коміксів Marvel Стена Лі та сотні тисяч фанатів відреагували на цю новину, було оприлюднено відео з ним.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Одного разу ми встановили камеру, коли він випадково почав говорити про своїх шанувальників. Ми знаємо, яке значення мав для вас Стен, і ми подумали, що вам було б приємно чути, наскільки важлива була ваша підтримка для нього", - сказано у підписі до відео.

Ролик відтворює висловлювання Стена Лі про його зворушливе відношення до своїх фанатів.

"Я люблю своїх шанувальників, я не можу передати, наскільки сильно я люблю своїх шанувальників. Це так чудово, що хтось піклується про вас, хтось, кого ти ніколи не зустрічав, і хто може жити в іншій частині світу. Але вони дбають, і у вас є щось спільне, і іноді ви зв'язуєтеся один з одним", - говорить Лі.

Багато коміксів Стена Лі екранізовано і завоювали гідне місце в серцях шанувальників. Він також зіграв в епізодичних ролях у фільмах, знятих за мотивами коміксів Marvel: "Люди Ікс", "Людина-павук", "Залізна Людина", "Шибайголова", "Халк" та інші.

Раніше повідомлялося, що американський письменник, актор, сценарист і творець безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics Стен Лі, який пішов з життя 12 листопада, перед смертю створив образ ще одного героя.

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі помер 95-річний творець культових коміксів і засновник киновселенной Marvel Стен Лі.

Як повідомляв "Знай.ua", світ занурився в скорботу через смерть Стена Лі.

Також "Знай.ua" писав, що батько Marvel залишив світу нового супергероя.

У Голлівуді прощаються з автором коміксів Marvel Стеном Лі