У понеділок, 5 листопада, у Римі помер легендарний італійський актор Карло Джуффре, який отримав шалену як на ті часи популярність завдяки ролі у фільмі "Піноккіо" режисера Роберта Беніньї.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

У повідомленні зазначено, що на момент смерті легендарному акторові було 89 років. На рахунку Джуффре, загалом, понад 90 ролей у кіно і на телебаченні. Як виявилося, помер він ще 1 листопада, однак відомо про смерть стало лише зараз.

У повідомленні вказується, що представники артиста офіційно підтвердили його смерть. Він помер у своєму будинку в Римі. Смерть наступила після тривалої хвороби.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За роки кар'єри Джуффре зіграв майже у сотні фільмів. У світі він найбільш відомий за роллю Джеппетто у картині "Піноккіо".

Також однією із найкращих робіт Джуффре, яка запам'яталася мільйонам глядачів, є стрічка "Дівчина з пістолетом". Вона була номінована на премію Оскар у категорії "Кращий фільм іноземною мовою".

Нагадаємо, пішов з життя Ален Шевальє, один з співзасновників французької транснаціональної групи LVMH (Louis Vuitton і Moet Hennessy).

Про це повідомили в Єлисейському палаці.

"Він використовував свій інтелект, щоб допомагати політиці та промисловості. Він твердо мав намір домогтися того, щоб Франція посіла перше місце з продажу товарів класу "люкс", - сказано в повідомленні канцелярії президента Франції.

Як писав раніше Знай.ua, у Великобританії в уряді сталася трагедія. На 57 році життя помер колишній секретар кабінету міністрів і голова державної служби Великобританії Джеремі Хейвуд. Про це з сумом повідомляє місцева преса.

Як пише ВВС, життя видатного політика забрав рак.

Прем'єр Великобританії Тереза Мей висловила глибокі співчуття рідним Джеремі Хейвуда і назвала звістку про його смерть надзвичайно сумною новиною. Вона також додала, що він "працював невпинно, щоб служити своїй країні".

Тереза Мей
Тереза Мей

Також Знай.ua писав про те, що 4 листопада стало відомо, що в віці 84 років помер американський бізнесмен італійського походження Маріо Сигейл.