Пішов з життя Ален Шевальє, один з співзасновників французької транснаціональної групи LVMH (Louis Vuitton і Moet Hennessy).

Про це повідомили в Єлисейському палаці.

"Він використовував свій інтелект, щоб допомагати політиці та промисловості. Він твердо мав намір домогтися того, щоб Франція посіла перше місце з продажу товарів класу "люкс", - сказано в повідомленні канцелярії президента Франції.

Стало відомо, що Шевальє помер ще 1 листопада, однак рідні вирішили не повідомляти цю новину громадськості відразу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Співчуття рідним і близьким Олена Шевальє висловив президент Франції Емманюель Макрон.

Церемонія прощання з Шевальє відбудеться в середу, 7 листопада.

Раніше повідомлялося, що у вівторок ввечері, 30 жовтня, після тривалої боротьби з онкологією померла 30-річна Оксана Федоренко - відома українська журналістка і телеведуча.

"Сьогодні ввечері з життя пішла телеведуча і журналіст Світлана Федоренко. Світлану знали як талановиту журналістку-редактора дитячих програм на колишньому державному телеканалі ОТБ. Вона завжди була в гарному настрої і допомагала іншим. Ми тебе будемо пам'ятати завжди", — написала Анна Самсонова.

Із страшною хворобою, рак лівої нирки, жінка боролася впродовж двох останніх років. Незважаючи на колосальні зусилля лікарів, хвороба не відступала ні на йоту. Більше ніяких подробиць поки не повідомляється.

Нагадаємо, померла відома українська телеведуча. Жінка довгий час боролася з важким захворюванням.

Як повідомляв Знай.ua раптова смерть прийшла в Кабмін. Екс-секретар Кабінету Міністрів помер від онкологічного захворювання.

Знай.ua писав, що батько легендарного водопровідника помер у США.