Американський письменник, актор, сценарист і творець безлічі персонажів коміксів, колишній президент і голова ради директорів видавництва Marvel Comics Стен Лі, який пішов з життя 12 листопада, перед смертю створив образ ще одного героя.

Стен Лі разом з дочкою

Про це порталу TMZ повідомила його дочка.

За її словами, вона разом з батьком працювала над створенням персонажа. Його ім'я – Людина-бруд (Dirt Man). Дочка Стена Лі зазначила, що він працював над супергероєм до останніх днів свого життя. Тепер же вона хоче сама доопрацювати майбутнього супергероя. Жінка стверджує, що людина-бруд вийде дуже незвичайним і у неї вже є думки з приводу екранізації.

Нагадаємо, помер Стен Лі, батько сучасних коміксів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Геніальний автор коміксів Marvel помер 12 листопада в США.

Лі страждав від нападів пневмонії, а також мав проблеми із зором.

Відзначається, що перший комікс Стена Лі був опублікований в 1941 році. Так світ вперше дізнався про супергероя "Капітан Америка". І тоді ж письменник взяв відомий псевдонім, який залишився з ним до самої смерті. Стен Лі щільно співпрацював з різними художниками, у тому числі з Джеком Кірблі і сам не вірив у те, що стане іконою "Золотої ери" коміксів.


Як раніше повідомляв "Знай.ua" Любов до коміксів не знає меж: 547 чоловік одяглися в костюми Людини-павука і зібралися в одному будинку, щоб встановити світовий рекорд

Виставку популярної культури Comic Con Stockholm відвідало безліч фанатів і простих глядачів. 547 відвідувачів вирішили переодягтися у костюми Людини-павука. Вони зібралися в одному будинку, щоб встановити світовий рекорд. І їм вдалося це зробити! Підрахували "Спайдерменів" представники Книги рекордів Гіннеса. Виглядає це видовище просто приголомшливо.


"Знай.ua" писав про те, що Режисер легендарного "Доктора Хауса" зніме бойовик по коміксу Marvel

Режисер популярного серіалу "Доктор Хаус" Брайан Сінгер хоче зняти фантастичний бойовик.

Брайан Сінгер планує стати режисером фантастичного фільму "Руда Соня". В даний момент ведуться переговори і, в разі успіху, Брайан візьме участь у проекті. Фінанси на новий фільм виділить компанія Millenium.