24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує у відвертій майці, яка оголює груди. Також на ній порвані джинси з розстебнутою ширінкою. Дівчина сидить, задерши руки до голови і весело регоче, на її обличчі, як завжди, тонна штукатурки, волосся розпущене.

У підписі до фотографії Омович запитала у фоловерів: "Чим би зайнятися в неділю?". Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Альони. Багато з них засипають дівчину компліментами, а ось деякі помітили дивну деталь – на пупку голого живота моделі не виявилося пірсингу. Про його відсутність у дівчини запитують в коментарях.

"Альон, а чому пірсинг з пупка зняла?", "Очікуються коментарі: «на завод піди попрацюй»", "Які у тебе параметри?", "Фоткатись без топіка", "Чому зняла пірсинг з пупка?", "Прямий ефір", "Обожнюю це фото", "Ти така сексуальна", "Милашка", "Яка гарна", "Напиши будь ласка пост про фейсліфтинг", "Дуже красива", "Шикарна", "Класне фото!", "Красуня", "Перестань обробляти так фото", "Фотографувати цицьки", "Дуже красива", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.