Психологи назвали ряд факторів у романтичних стосунках, які визначають, чи буде майбутній шлюб закоханої пари щасливим чи він закінчиться розлученням. Передає Clutch.

Негативне перше враження

Перше враження - це відбиток, який залишиться назавжди. Якщо при знайомстві ви відчули сильні негативні емоції один до одного, то надалі вам буде дуже складно прибрати з пам'яті цей неприємний епізод.

Короткий період залицянь

Пари, які подають заяву в РАГС, перебуваючи у стосунках менше 3-х місяців, частіше розлучаються. За такий короткий період просто неможливо по-справжньому пізнати людину, адже кохання повинне зміцніти і пройти через певні випробування.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Перші кілька місяців стосунків пара відчуває такі сильні почуття, що негативного вони просто не помічають. У шлюбі починають виходити всі недоліки, що призводить до розчарування і розлучення.

Дуже тривалий період залицянь

Погано також і тим парам, які до шлюбу зустрічалися більше 3-х років. За такий довгий період люди встигають звикнути один до одного і до того, що колись вони одружаться.

Особливо це стосується тих стосунків, які почалися ще в школі. Молоді люди відчувають себе так, ніби їхні життя вже розписані. У підсумку, після весілля вони можуть відчувати себе так, ніби їм не залишили вибору.

Ініціатива жінки

Ініціатива, як правило, прихована. Деякі дівчата навіть вдаються до позапланової вагітності щоб "одружити" на собі чоловіка. Вимушений шлюб, побудований на обмані і маніпуляціях, не може бути тривалим і щасливим.

Негативне ставлення оточуючих до шлюбу

Під тиском оточуючих може тріснути навіть найщасливіший союз. У деяких випадках простіше прислухатися до думки суспільства, ніж іти проти неї.

Напомним, 5 найгучніших розлучень знаменитих пар за 2018 рік.

Раніше Знай.ua повідомляв, названо найпопулярніший день для походів "на сторону".

Також Знай.ua писав, учені перерахували вбивць лібідо.