Два впертих кота чорний на прізвисько Го рудий Кен прославилися на весь світ. А все тому, що протягом останніх трьох років кожен день пухнастики намагаються зайти всередину музею в Хіросімі. І кожен раз охоронець або інші співробітники музею ловлять котів на підступі і виносять назад на вулицю.

Війна між охоронцями музею і рішучими котами активно обговорюється в пресі.

В італійській пресі ворожать, чи зможуть вони потрапити в будівлю. Fox News підраховують, як відео з двома вусатими збирає по 15 тисяч лайків і 6000 репостов за лічені хвилини.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За "війною" котиків і охоронців стежать мільйони користувачів Інтернету. У котячих — свій Твіттер. Користувачі дають поради і переживають. І ось уже весь світ обговорює двох впертих друзів.

За весь цей час вони стали популярнішими самих виставкових експонатів в музеї! Не кожен знає, що знаходиться в музеї, зате Го і Кен популярні на всій території Японії.

Рудий кіт на призьвисько Кен-тян ніколи не діє один, поруч завжди напарник Госаку. Тяга до прекрасного у двох друзів прокинулася в 2016 році, коли в музеї Ономіті в Хіросімі вирішили провести виставку фотографій кішок.

Два чотирилапих приятелі вирішили у будь-якому випадку сходити. Але прорватися в музей виявилося не так-то просто. Були і скандали — Го буквально вгрызался в килимок, не бажаючи йти і не розуміючи в чому ж справа. В хід пустив лапи. Сварка закінчилася подряпинами на голові у японського охоронця. Відволікати увагу варти ласкою - також не вийшло.

Проте, художній музей Onomichi вже звик до котів, слава про них як раз поширилася після постів в Твіттері музею. Коти не здаються всі ці роки і пробують різні способи потрапити всередину будівлі. Вони відволікають охоронця, прослизають разом з відвідувачами, жалібно дивляться через скляні двері і годинами гіпнотизують варту з ганочка.

Котики не голодують, їх підгодовує ресторан, розташований за сусідством.

Більш того, в сувенірному магазині музею стали активно продавати різну продукцію з зображеннями котів - значки, парасольки, тапочки, сумки, листівки, наклейки.

У Го і Кена навіть з'явилися власні музейні експонати - скульптури, що зображують рудого і чорного котів, сплячих на полиці.

І ось, дерев'яні коти в музеї стоять, а справжнім пройти не дають. Два роки тому коти навіть намагалися зайти в музей через чорний хід, але і там їх не прийняли.

Одного разу мрія потрапити в музей у Кен-тяна майже здійснилася. Скориставшись відсутністю охорони на посту, він все ж потрапив в хол музею. Але і там його помітили адміністратори.

Не так давно, небайдужі жителі влаштували флешмоб на підтримку котів - під час Фестивалю Вогнів вони виклали імена Го і Кена свічками у музею. Але поки керівництво музею непохитне - "війна" між охоронцем і котами триває.

Поки ЗМІ гадають в очікуванні, хто виявиться впертішими коти або керівники музею. Самі ж герої цієї історії у вільний час вилежуються на сонці. І на відпочинку виношують черговий план проникнення.

Нагадаємо, кот Ларрі, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити в свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Як повідомляв портал "Знай.uа", навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Також "Знай.uа" писав, відважний кіт просто дивом пережив страшну пожежу, господар не приховував сліз.