Українці бурхливо і з гумором відреагували на введення воєнного стану в Україні.

В Україні в 10 областях вводять воєнний стан
В Україні в 10 областях вводять воєнний стан

Про це пишуть ЗМІ із посиланням на відповідні повідомлення та пости українців у соцмережах.

Більшість користувачів жартують над ситуацією і прогнозують можливі розвитку подій.

Найпопулярніші жарти і меми про уведення воєнного стану в Україні

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Термінова новина! У Дніпрі повністю оточений ринок "Озерка". По всьому периметру базару стоять автозаки поліції і СБУ. Всіх, хто торгує на ринку, силою запихають в автозаки, і колонами вивозять в зони, де введено воєнний стан, щоб люди рили окопи. Не взяли в автозак тільки китайців, які розвозять чай по ринку. Вони дрібні і понту від них ніякого. Діти в сльозах, люди похилого віку в шоці, терміновий репост", - пише відомий дніпровський блогер і учасник АТО В'ячеслав Поезднік.

[quote author=""]"Тільки що подзвонили по червоному телефону: на новому мосту все маршрутки зупиняють і всіх забирають в Національну гвардію. А хто не може - тих забирають окопи рити. У школах, тільки що подзвонили, всіх забрали на громадські роботи - кавуни садити. З лікарні подзвонили, всіх ходячих виписують і відразу на шахти уранові, в Жовті води відправляють. Пішки. А тих, хто ходити не може, змушують підписати спеціальну папірець, і відразу везуть в операційну, розбирати на органи для ЗСУ", - пише Борис Мухін з Дніпра.

"Бідні студенти! Дівчаток прям з пар забрали і повезли в ЗСУ обслуговувати солдатів. А хлопчиків всіх забрили в Національну гвардію", - додає користувач./quote]

"Ось ви смієтеся, а моя дочка їхала в Генічеськ електричкою, з маленькою собачкою, так її забрали у снайпери навчати, а собачку в будбат. Кажуть, не буває собак-снайперів, я вже і умовляв і плакав. Як не буває? Вона завжди в лоток потрапляє, все одно розлучили" - написав Дмитро Білоцерківець.

Нагадаємо, у мережі з'явилось відео на якому очевидцям вдалося зафіксувати переміщення військової техніки до кордонів з Польщею.

Раніше Знай.uа писав про те, що Росія продовжує ескалацію конфлікту у Азовському морі.

Також Знай.uа повідомляв, що Президент США Дональд Трамп виступив із несподіваною заявою щодо російської агресії проти України у Керченській протоці.