24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує в нижній білизні на балконі своєї квартири. Дівчина стоїть у спокусливій позі, в одній руці тримаючи чашку кави, а другою спершись об бортик балкона. На ній спокусливий чорний комплект нижньої білизни і рушник-тюрбан на голові.

Альона в підписі до фото каже, що фото зроблене вранці і як би вона тільки вийшла з душу. При цьому на її обличчі вже щільний шар штукатурки з товстими бровами і помадою на губах. "З чого починається ваш ранок? Дайте відповідь одним словом не замислюючись. Для мене з «кави»", - підписала фотографію модель. Шанувальники Омович не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нове фото на сторінці моделі.

"Шикарна дівчина", "Ти жива взагалі?", "У когось ранок почався з того, що він побачив таку даму на балконі і дуже спітнів", "Комусь вид гарний (перехожим)", "Вау, ти просто вища! Класна", "Перефотошопила трохи там, де груди і рука", "Вам комфортно з зображенням черепа на руці? Така ніжна красива елегантна дівчина і моторошний череп", "У вас в чашці порожньо", "Образи на балконі бомба", "Альон, а як же сирники?", "Такі очі, як в оленяти, дуже мила", "Така жіночна", "А не холодно?", "Які шикарні очі, мілашка", Прийшла зима, альона освоює балкончик", - пишуть фоловери і відповідають на питання моделі.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.