24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких вона позує в спокусливій позі і сексуальному вбранні. Дівчина рекламує величезні ботфорти на підборах зі шнурками. Крім них, на ній дуже мало одягу – коротенькі джинсові шорти, мереживний бюстгальтер, який ледь стримує силіконові груди, і рлзстебнута куртка-косуха.

На одному з фото Альона сидить навпочіпки, широко розставивши довгі ноги і засунувши руку між них. На другому фото модель присіла на край крісла, витягнувши худі ноги в тих же ботфортах, які сягають стегон. При цьому дівчина фотографує себе на айфон в дзеркало. У підписі до фотографії Омович пропонує фоловерам вибрати, яка з фотографій їм подобається більше, а також вона опублікувала посилання на магазин, де купувала таке взуття.

Шанувальники моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нові фото на сторінці моделі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Друга фотка подобається. Така тоненька тут, крихітна! Красуня", "Ідеально", "Дуже худі ноги", "Красуня", "Підкажіть, що це за бюстгальтер на вас", "Дуже сексуально", "Перше фото дуже ефектне", "Більш жіночна на другому фото, а на першому як дівчинка-гопниця", "Ботфорти – супер", "Шикарна", "Красуня", - пишуть фоловери у коментарях до фото Альони Омович.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.