24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в довгому сріблястому платті, що ледь приховує її голе тіло. Дівчина не вдягла нижню білизну, що чітко видно на фото. Вона стоїть у спокусливій позі і демонструє фоловерам свої подарунки, адже сьогодні Альона святкує 24-й день народження.

Так, на фотографії видно гарний букет з троянд та інших квітів і пакетик з логотипом бренду Gucci, який Омович притримує рукою. Волосся модель зібрала у хвіст ззаду, а на її обличчі зухвалий макіяж. На довгих ногах дівчини босоніжки на шпильці в тон сукні. У коментарях до фотографії шанувальники Альони вітають її з днем народження і захоплюються її красою і тонкою талією.

Зазначимо, що раніше в цей день дівчина вже публікувала фотографію в цьому платті, і там вона теж позує без нижньої білизни. На колінах Альони красивий рожевий торт, яким вона забруднила руку і як би облизує її. Шанувальники відзначили, що Омович перестаралася з фотошопом, а деякі дорікнули її в тому, що вона не наділа білизну під таку відверту сукню.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.