Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в спокусливому купальнику синього кольору. Дівчина стоїть у яскравих роликах і фотографується біля крихітного рожевого кабріолета, спершись на нього п'ятою точкою. Волосся Ешлі зібране у високий хвіст, вона не дивиться в камеру, а зйомка відбувається десь на пляжі.

Геолокації на фотографії немає, так що шанувальники моделі можуть лише здогадуватися, де було зроблено фото. Також Ешлі Грехем не залишила підпису до цієї милою фотографії, але це не завадило фоловерам залишати сотні компліментів в коментарях до знімка. Користувачі помітили, що на цій фотографії пишнотіла модель схожа на ляльку Барбі.

Зазначимо, що за кілька годин з моменту публікації пляжне фото Ешлі Грехем зібрало майже 300 тисяч позначок "подобається" і близько півтори тисячі коментарів. Всього на сторінку моделі plus-size Ешлі Грехем підписані майже вісім мільйонів користувачів соціальної мережі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що спітніла Ешлі Грехем потрясла грудьми на пробіжці. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото з пробіжки на пляжі. Спітніла модель рекламує бренд спортивного одягу і саме в ньому бігає і позує на пляжі. Так, для фотосесії Ешлі наділа строкаті різнобарвні лосини, червоний топ з величезним вирізом на грудях, а зверху накинула фіолетову кофту. Для пробіжки Грехем взула кришталево-чисті білі кросівки. Волосся моделі зібране ззаду в тугий хвіст, а сама вона сидить на лавочці в спокусливій позі.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.