24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в облягаючому чорному комбінезоні, який підкреслює силіконові груди і попу моделі. Дівчина стоїть біля річки, за якою видніються засніжені гори. На обличчі Омович, як зазвичай, щільний шар штукатурки з товстими бровами і яскраво-червоними губами.

Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Карпатах, а в підписі до світлини Альона написала, що хоче в гори. Шанувальники моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нові фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Мені дуже подобається це фото", "Дуже красива", "Яка ж ти красива", "Ненавиджу тебе", "Прекрасна", "Де купували цей комбінезон?", "Я саме з цієї фотки почала вас любити", "Божественна", "Господи, яка ж ти красива, губи в міру накачані, шикарна фігура, все шикарно", "Дуже гарне фото", "Ідеальна", "Фігура просто секс", "Ось тут соковита красива дівчина", "Як же це красиво", - пишуть захоплені фоловери у коментарях до фотографії Альони Омович.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.